Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 18:10 - 3ЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ - РА3ОЧАРОВАНИЕТО НА ШВЕДИТЕ
Автор: redgendo Категория: Спорт   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2016 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Италия победи и то напълно заслужено макар и отново с гол в последната минута. Няма как обаче да не отбележим, че отборът на Швеция по-скоро се надяваше на равенство от колкото италианците, които повече ги устройваше и въпреки това търсеха гола. След попадението си пазеха добре топката. 
    Не съм виждал обаче по бездушен отбор от шведите на това първенство. При положение, че звездите на отбора не могат да го поведат, то няма как шведите да се надяват на класиране. 
   Големото разочарование на шведите обаче се казва - 3латан Ибрахимович ! И това е така защото играта му не върви , подаванията му бяха по въздуха и трудни за овладяване, а за задържане на топката и устройване на атаки изобщо и дума не можеше да става. 
   Голяма вина обаче има и треньорът на шведите - Ерик Хамрен. Не може да виждаш че отборът ти няма едно попадение в рамките на вратата, да знаеш че трябва да търсиш гола, да виждаш че ти удрят гредата и гола е въпрос на време и .... в същото време да правиш смени едва когато времето е в края си. 
В крайна сметка обаче - когато имаш самочуствие че си фактор в световния футбол , трябва да го покажеш с игра а не с блъскане и неадекватни удари и пласирания. 

   На празна врата от 2 метра , Ибрахимович прати топката от земята над горната греда. Е, наистина се иска умение да не уцелиш вратата при такава ситуация. Спасението му бе че съдията отсвири засада, но въпреки това тази ситуация показа какво е отношението на шведите към мача , какво е желанието им за игра. 

   И така заслужено Италия е на осминафинал , а Швеция е на 3то място пред Белгия които са с мач по-малко. 
 
   В последният кръг на група Е, Шведите се изправят пред Белгия и при победа на Белгийците утре , дори равенство на Белгия с Швеция , ще ги прати на осминафиналите. Италия пък играе срещу Ирландия и ако сметнем че ще играят без притеснение дори запазвайки някои свои звезди, то определено Ирландия няма как да отнесът повече от точка и то ако се раздадът напълно. Но самото откриване на пространства ще даде на Италия контраатаки които ще им донесът гол. В крайна сметка Шведите са на крачка от това да си ходят а и по - добре , не ми се гледа протяжен футбол като техният. 

Надали обаче пресата в Швеция ще спести критиките си към треньора, играчите и главно към Ибрахимович ! Довиждане Швеция ! Вива Италия !




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: redgendo
Категория: Спорт
Прочетен: 12208
Постинги: 7
Коментари: 17
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930